fbpx

Bilverksted i Ski – et ledende frittstående totalverksted

Ski Karosseri & Autoservice AS er ditt bilverksted i Ski. Vi er et ledende, frittstående totalverksted i Ski og omegn, som innebærer at du kan forvente kvalitet kombinert med ypperlig service til en gunstig pris. Ikke bare er vi er et komplett bilverksted som utfører alt innen skade, lakk og mekanisk arbeid, men vi samarbeider også med underleverandører for utførelse av bilpleie og ruteskift. Vi tar oss med andre ord av ethvert behov bilen din måtte ha.

Hva vi tilbyr av tjenester

Vårt bilverksted i Ski kan blant annet bistå med:

Les mer om hva hver tjeneste innebærer her på nettsiden. Du kan også selvsagt ta direkte kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål.

Bilverksted Ski

Eiere av elbil og bobil er også velkomne

Skulle du ha elektrisk bil, kan vi også være behjelpelige. Vår bilverksted i Ski er et MECA-sertifisert elbilverksted og utfører derav reparasjoner og service på alle typer elbil. For bobiler tilbyr vi også reparasjoner, og har i tillegg utvidet vår lakkeringsavdeling til å ta store varebiler, bobiler, skapbiler og campingvogner.

Ta kontakt med vårt bilverksted i Ski

Vi er ditt totale bilverksted. Nøl derfor ikke med å ta kontakt. Du kan enkelt nå oss på telefon 64 85 95 00. Ved tastevalg 1 overføres du til tjenester for bilskade/billakkering/bobilreparasjon, mens tastevalg 2 er for mekanisk reparasjon. Ønsker du kontakt med administrasjonen, taster du 3.

Skulle du heller foretrekke å ta det elektronisk, kan du sende oss en e-post på firmapost@skikarosseri.no. Alternativt kan du bestille time via nettsiden. Vi vil ta kontakt med deg i åpningstiden vår, som er hverdager fra klokken 07:30 – 16:00.