fbpx

Bilverksted i Ski – et ledende frittstående totalverksted

Ski Karosseri & Autoservice AS er ditt bilverksted i Ski. Vi er et ledende, frittstående totalverksted i Ski og omegn, som innebærer at du kan forvente høy kvalitet kombinert med ypperlig service til en gunstig pris. Ikke bare er vi er et komplett bilverksted som utfører alt innen skade, lakk og mekanisk arbeid, men vi samarbeider også med underleverandører for utførelse av bilpleie og ruteskift. Vi tar oss med andre ord av ethvert behov bilen din måtte ha.

Hva vi tilbyr av tjenester

Vårt bilverksted i Ski kan blant annet bistå med:

Les mer om hva hver tjeneste innebærer her på nettsiden. Du kan også selvsagt ta direkte kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål.

Bilverksted Ski

Eiere av elbil og bobil er også velkomne

Skulle du ha elektrisk bil, kan vi også være behjelpelige. Vår bilverksted i Ski er et MECA-sertifisert elbilverksted og utfører derav reparasjoner og service på alle typer elbil. For bobiler tilbyr vi også reparasjoner, og har i tillegg utvidet vår lakkeringsavdeling til å ta store varebiler, bobiler, skapbiler og campingvogner.

Ta kontakt med vårt bilverksted i Ski

Vi er ditt totale bilverksted. Nøl derfor ikke med å ta kontakt. Du kan enkelt nå oss på telefon 64 85 95 00. Ved tastevalg 1 overføres du til tjenester for bilskade/billakkering/bobilreparasjon, mens tastevalg 2 er for mekanisk reparasjon. Ønsker du kontakt med administrasjonen, taster du 3.

Skulle du heller foretrekke å ta det elektronisk, kan du sende oss en e-post på firmapost@skikarosseri.no. Alternativt kan du bestille time via nettsiden. Vi vil ta kontakt med deg i åpningstiden vår, som er hverdager fra klokken 07:30 – 16:00.

Ski Karosseri & Autoservice AS er et verksted du virkelig kan stole på. Vi får jobben gjort – effektivt, rimelig og i henhold til lovpålagte krav og regler. Leverer du en bil, elbil eller bobil til vårt verksted, kan du være trygg på at vi utfører akkurat det arbeidet som trengs, og ikke noe mer. Vi utfører service og reparasjon. Det inkluderer reparasjon av bilskade, billakkering, dekk og felger, bobilreparasjon og mekanisk reparasjon, periodisk kjøretøykontroll (PKK / EU-kontroll) og vedlikehold av klimaanlegg.

Pris vil være helt avhengig av hva slags tjeneste det er behov for og i hvilken stand kjøretøyet er. Vi vil ofte ha behov for å gjøre undersøkelser på verkstedet for å kunne gi et prisoverslag. Samtidig er du hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med oss for mer informasjon om generell prising for de ulike tjenestene.

Dette er avhengig av vekten på kjøretøyet. Eier du en bil med tillatt totalvekt på under 3 500 kg, skal den kontrolleres senest 2 år etter forrige kontroll eller 4 år etter førstegangsregistrering. En bil med tillatt totalvekt på over 3 500 kg skal derimot kontrolleres årlig.
Er du usikker på når du må kontrollere bilen din? Fyll inn registreringsnummeret ditt her og sjekk med en gang.

RELATERTE ARTIKLER

llakkering1

Bilskade&Lakk

Vi utfører alle typer lakkeringer. Utbedringer av små riper eller hellakkering, både original eller uoriginal. All lakkering blir utført med de beer Refinish kvalitetsprodukter. Vi lakkerer det meste, om det er bil, båt eller MC etc.

Les mer
Din-leverandor-av-lakkering

Din leverandør av lakkering – Ski og omegn

Lakkskader er en vanlig skade, dog også en av de sureste på en bil, bobil eller campingvogn. I dag finnes det gode, økonomiske løsninger for å utbedre de fleste lakkskader, små som store. Vi i Ski Karosseri & Autoservice kan lakkering.

Les mer
Verksted-Ski

Verksted Ski: Bilverkstedet med hjerte for mekanikerfaget

Vi utfører alt innen bil, enten du trenger en service, periodisk kjøretøykontroll (PKK), sjekk av motor, kontroll av bremser, sjekk av klimaanlegg, skifte av lys eller oljeskift, bytte av dekk og felger, feilsøking av systemet – for å nevne noe

Les mer