fbpx

Bilskade? Det tar vi oss selvsagt av

Har bilen blitt utsatt for steinsprut? Har du kanskje vært involvert i et biluhell? Ønsker du å utbedre en skade? Ski Karosseri & Autoservice tilbyr oppretting av bilskade av høyeste kvalitet.

Oppretting av bilskade

De fleste av oss har nok opplevd skade på bil – enten det gjelder eget kjøretøy eller skade gjort på noen andres. Når uhellet er ute, er det bra å ha et dyktig og pålitelig bilverksted i bakhånden. Vi i Ski Karosseri & Autoservice tar oss av oppretting av bilskade – raskt, effektivt og til konkurransedyktig pris.

Lever bilen din til vårt verksted, så skal vi sørge for prikkfrie resultater – uansett om det er snakk om SMART-reparasjoner, som spotreparasjon ved lakkeringsskade, eller svært omfattende skadeomfang.

Avansert og moderne utstyr

Vi har avansert og moderne utstyr, som for eksempel jigger, sveiseutstyr og løftebukke, fra anerkjente leverandører. Dette gjør at vi kan implementere vår spisskompetanse uten teknologiske begrensninger når vi utbedrer skade på bil, bobil og MC.

Du vil kunne forvente oppretting av bilskade utover vanlig standard når du velger oss, da profesjonelle løsninger alltid har vært vårt varemerke. Uansett omfang – fra små bulker til omfattende skader – blir dette håndtert av kompetente fagfolk. Ingenting unngår våre vaktsomme øyne, og selv de minste ripene i lakken blir fikset hos oss.

Leiebil – det ordner vi også

Har du opplevd et større havari som krever omfattende reparasjon, kan det ta vesentlig tid før du får bilen tilbake. Dette kan utløse en regelrett krise for mange – for bilen har blitt et helt nødvendig transportmiddel for å få hverdagen til å gå rundt.

I de fleste slike situasjoner, kan vi sørge for leiebil. På den måten kan du fortsette din hverdag, mens vi tar hånd om bilen din. Ved ønske om og behov for leiebil, ber vi deg om å gi oss tilbakemelding på dette.

Et bilverksted du kan stole på

Vårt fokus på profesjonalisme og kundeservice har bidratt til vår omfattende portefølje av fornøyde kunder og anerkjennelsen vi har oppnådd i bransjen. Med andre ord kan du føle deg trygg på at din bils skade blir tatt godt hånd om her hos oss – uansett omfanget.

Slipp hodebryet og la en kompetent og profesjonell aktør opprette din bilskade etter de høyeste standardene.

Uansett om du ser etter vanlig MECA-godkjent bilverksted eller elbilverksted (Ski og omegn) – vi tar oss av skadene.

Ski Karosseri – ditt bilverksted i Ski.