fbpx

Om oss

Komplett bilverksted som utfører alt innen skade, lakk samt mekanisk arbeid. I tillegg har vi samarbeid med underleverandører på bilpleie og ruteskift. Vi har utvidet vår lakk avdeling til å ta store varebiler bobiler, skapbiler og campingvogner opptil 3500 kg eller høyde 3,15 m Firmaet er privateid med to aksjonærer som har ledende stillinger i bedriften. Til sammen er vi åtte ansatte hvorav tre mekanikere, tre opprettere og tre lakkerere.

Vi er i dag et av de ledende frittstående totalverkstedene i Ski og omegn. Vårt fremtidsønske er å øke kundekretsen til å dekke større deler av Follo. Dette er noe vi er på god vei til å gjøre ved å utføre kvalitetsreparasjoner til en gunstig markedspris, i kombinasjon med stort fokus på kundetilfredshet og kundeoppfølging underveis i skadeprosessen. Til sammen er vi 14 stk.

 

Miljøfyrtårn
Vi er Miljøfyrtårnsertifisert. I den forbindelse har vi skiftet fra gamle lysstoffrør til LED, installert varmepumper og tidsstyring av lys og varme. Det er også utført en rekke tiltak for å bli enda bedre på kildesortering, og å minimere bruk av engangsemballasje.  Det vil videre fremover bli publisert klimaregnskap, gjennomførte tiltak og resultater på facebooksiden vår. Kom gjerne med innspill hvis du har noen forslag til hvordan vi kan bli enda bedre på miljø.

Ski Karosseri – ditt bilverksted i Ski.