fbpx

Bilverksted

INTERVALL SERVICE/HOVEDSERVICE

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Bruker du oss kan du føle deg trygg, også hvis det er større feil/mangler som må utbedres. Hos oss står det spesialutdannede mekanikere klare til å ta i mot akkurat din bil. Vi garanterer både for arbeid og priser. Km-service bør gjøres minst hvert år, spesielt er serviceintervallene av betydning for deg som kjører langt. Produsentene forlanger nemlig at bilen skal inn til service minst hvert år. Det er viktig å sjekke bilen regelmessig for å opprettholde sikkerheten. Uavhengig av bruk av olje, motor og bremsesystemer seg påvirke av tidens tann.
Vi Utfører:
Service, Motor, Hovedservice, Webasto, Motorvarmer, Xenon, Defavarmer, Tannreim, Bremser, Lys, Olje, Oljeskift, Diagnose, Dekk, Felger, Årsservice, Feilsøk, Registerreim.

EU KONTROLL

EU-kontroll er en miljø- og sikkerhetskontroll som er pålagt alle bileiere. Fra det året bilen fyller 4 år skal den inn til kontroll hvert annet år. Du må selv følge med og sørge for at bilen blir godkjent i tide for å unngå begjæring om avskiltning. Som kunde hos oss kan vi gi deg en påminnelse om når det er tid for neste EU-kontroll. Så blir det én ting mindre å tenke på i hverdagen. Vi utfører kontrollen til fast pris og kan utbedre eventuelle feil med én gang Vet du ikke når bilen skal kontrolleres? Finn ut når bilen skal på kontroll her. Du kan også ta kontakt med, så hjelper vi deg.

KLIMA ANLEGG

Godt inneklima i bilen er viktig, Et vedlikeholdt Air Condition-anlegg gir deg ikke bare god avkjøling i sommervarmen, men også duggfri bil om vinteren. For å opprettholde klimaanleggets funksjonalitet, er det viktig at du har jevnlig vedlikehold på anlegget. Effekten svekkes gradvis og reduserer smøreevnen, samt at ventiler og fordamperen kan tette seg. Vi kan hjelpe deg med å kontrollere tettheten i ditt anlegg og etterfylle væske. Et vedlikeholdt Air Condition-anlegg gir deg ikke bare god avkjøling i sommervarmen, men også duggfri bil om vinteren. Inneklimaet i bilen er viktig både for kjøreopplevelse og sikkerhet. Air Condition/Klimaanlegg bør også renses årlig, da det lett oppstår lukt, og samler seg bakterier som i verste fall kan gi luftveisinfeksjoner.

FORSTILLINGS KONTROLL

4-Hjulskontroll, Vi utfører også hjulstillingskontroll av alle fire hjul. Ved feil hjulstilling gir dette unormalt dekkslitasje. Dette er det nå krav fra Biltilsynet ved godkjenning av senkesett.

Ski Karosseri – ditt bilverksted i Ski.