fbpx

Verksted Ski: Bilverkstedet med hjerte for mekanikerfaget

Velkommen til et bilverksted med et totaltilbud til bilen din. Ski Karosseri & Autoservice har flere års fartstid i bransjen – er det noe vi kan, så er det bil.

Ditt lokale verksted (Ski og omegn)

Som ditt lokale verksted i Ski, utfører vi service av høy kvalitet og gjør vårt ytterste for å sikre deg en god kundeopplevelse. Våre spesialutdannede mekanikere får jobben gjort, raskt og effektivt!

Vi utfører alt innen bil, enten du trenger:

  • Service
  • Periodisk kjøretøykontroll (PKK)
  • Sjekk av motor og klimaanlegg
  • Kontroll av bremser
  • Skifte av lys
  • Oljeskift
  • Bytte av dekk og felger
  • Billakkering
  • Oppretting av bilskade
  • Feilsøking av systemet – bare for å nevne noe.

Service på alle bilmerker

Våre dyktige bilmekanikere sørger for at bilen din ivaretas på en trygg og kvalitetssikret måte – uansett bilmerke. Bilprodusenter har gjerne et krav om at bilen sjekkes regelmessig, omlag hvert år, for å opprettholde sikkerhet og komfort. Vårt verksted følger alltid hver produsent sine føringer, både med hensyn til bildeler og arbeid utført.

Vi ønsker å gi deg som kunde en bedre opplevelse, og kombinerer høy faglig kompetanse med konkurransedyktige priser. Hos oss er bilen din i sikre hender. Du kan være trygg på at bilen din følger nybilgarantien også om du velger å gjennomføre service hos oss.

Ser du etter et elbilverksted – Ski som omegn? Da kan vi gledelig meddele at vi tilbyr like god service på alle biltyper – også elbiler!

Minner deg på EU-kontrollen

Vårt verksted tilbyr EU-kontroll til fast pris, samt utbedring av eventuelle feil umiddelbart. Du vil alltid motta et prisestimat for den jobben som eventuelt må gjøres på forhånd.

For personbiler vil det være krav om EU-kontroll hvert andre år etter at den er fire år eller eldre, noe som kan gå i glemmeboken. Som kunde hos oss minner vi deg på når det er tid for en ny sjekk. En EU-kontroll kan også kombineres med reparasjoner og service, alt etter hva kunden ønsker.

Ta kontakt i dag

Vårt verksted holder åpent hver ukedag mellom 07.30 og 16.00, og du kan alltid nå oss på telefon 64 85 95 99 innen åpningstiden. Vi holder til i Dynamittveien 23 i Ski, og du er alltids velkommen til å komme innom på veien dersom det passer bedre.

Ønsker du å sende oss en henvendelse på e-post kan du benytte adressen firmapost@skikarosseri.no, så svarer vi deg så raskt vi kan. Vi ser frem til å prate bil med deg!

Vi er stolte av å være ditt lokale bilverksted (Ski og omegn) – ta kontakt i dag for en hyggelig prat og timebestillig!