fbpx

Verksted Ski: Bilverkstedet med hjerte for mekanikerfaget

Velkommen til et bilverksted med et totaltilbud til bilen din. Ski Karosseri & Autoservice har flere års fartstid i bransjen – er det noe vi kan, så er det bil. Som ditt lokale verksted utfører vi service av høy kvalitet og gjør vårt ytterste for å sikre deg en god kundeopplevelse. Vi utfører alt innen bil, enten du trenger en service, periodisk kjøretøykontroll (PKK), sjekk av motor, kontroll av bremser, sjekk av klimaanlegg, skifte av lys eller oljeskift, bytte av dekk og felger, feilsøking av systemet – for å nevne noe. Våre spesialutdannede mekanikere får jobben gjort, raskt og effektivt!

Service på alle bilmerker

Våre dyktige bilmekanikere sørger for at bilen din ivaretas på en trygg og kvalitetssikret måte – uansett bilmerke. Bilprodusenter har gjerne et krav om at bilen sjekkes regelmessig, omlag hvert år, for å opprettholde sikkerhet og komfort. Vårt verksted følger alltid hver produsent sine føringer, både med hensyn til bildeler og arbeid utført. Vi ønsker å gi deg som kunde en bedre opplevelse, og kombinerer høy faglig kompetanse med konkurransedyktige priser. Hos oss er bilen din i sikre hender. Du kan være sikker på at bilen din følger nybilgarantien også om du velger å gjennomføre service hos oss.

Minner deg på EU-kontrollen

Vårt verksted tilbyr EU-kontroll til fast pris, og tilbyr utbedring av eventuelle feil umiddelbart. Du vil alltid motta et prisestimat for den jobben som eventuelt må gjøres på forhånd. For personbiler vil det være krav om EU-kontroll hvert andre år etter at den er fire år eller eldre, noe som kan gå i glemmeboken. Som kunde hos oss minner vi deg på når det er tid for en ny sjekk. En EU-kontroll kan også kombineres med reparasjoner og service, alt etter hva kunden ønsker.

Ta kontakt i dag

Vårt verksted holder åpent hver ukedag mellom 07.30 og 16.00, og du kan alltid nå oss på telefon 64 85 95 99 innen åpningstiden. Vi holder til i Dynamittveien 23 i Ski, og du er alltids velkommen til å komme innom på veien dersom det passer bedre. Ønsker du å sende oss en henvendelse på e-post kan du benytte adressen firmapost@skikarosseri.no, så svarer vi deg så raskt vi kan. Vi ser frem til å prate bil med deg!