ski bilverksted og meca bilreparasjon

Dynamittveien 23 1400 SkiTlf: 64 85 95 00

Ski Karosseri & Autoservice As

billakkering smart reparasjoner bobil bilglass dekk og felger

Om oss

Komplett bilverksted som utfører alt innen skade, lakk samt mekanisk arbeid. I tillegg har vi samarbeid med underleverandører på bilpleie og ruteskift. Vi har utvidet vår lakk avdeling til å ta store varebiler bobiler, skapbiler og campingvogner opptil 3500 kg eller høyde 3,15 m Firmaet er privateid med to aksjonærer som har ledende stillinger i bedriften. Til sammen er vi åtte ansatte hvorav to mekanikere, to opprettere, en oppretter lærling, og tre lakkerere.

Vi er i dag ledende som frittstående totalverksted i Ski og omegn. Vårt fremtidsønske er å øke kundekretsen til å dekke større deler av Follo. Dette er noe vi er på god vei til å gjøre ved å utføre kvalitetsreparasjoner til en gunstig markedspris, i kombinasjon med stort fokus på kundetilfredshet og kundeoppfølging underveis i skadeprosessen.

Vår Visjon

Vår strategi er å ha såpass fornøyde og tilfredse kunder at de anbefaler oss til sin omgangskrets. Det er selve kunden som er vår beste markedsfører. Vi har bygget opp en solid kundebase og tilbakemeldingen er at folk har vært veldig fornøyde med service og oppfølging hos oss.

Beliggenhet, lokaler og fasiliteter

Ski Karosseri & Autoservice As. Beste bilverksted i Ski

Ski Karosseri & Autoservice A/S holder til sentralt i Ski næringspark, i ”bilgata.” Dynamitt veien 23 1400 Ski .